בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
עולם הבית 
הכלים שישדרגו לכם את המטבח בחגים 
 
  צילום: יחצ ארקוסטיל    
עולם הבית |
 

פורים עדיין בפתח אבל רובינו פוזלים כבר לעבר פסח ומתחילים להכין ולנקות את הבית. על מנת לעשות חיים קלים לפחות במה שקשור למטבח קבלו כמה טיפים

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

חג פסח מתקרב אלינו בצעדי ענק, ריח האקונומיקה מתחיל לעלות מהבתים, רקיחת המתכונים לערב החג בשיאה ומתח לא מוסבר מורגש באוויר. איך נספיק הכול, מתי ננקה? מתי נקנה, מתי נבשל? ובכן, אנחנו כאן בשביל לעשות לכם חיים קלים, לפחות בכל מה שקשור למטבח. לרגל חג הפסח מציעה חברת מילניום מרקטינג, אשר הציגה השבוע את החידושים בתחום כלי המטבח, מבחר טיפים שיהפכו את מלאכת המטבח לפשוטה, קלילה והכי חשוב, בריאה.

 
סט מחבתות
 סט מחבתות   צילום: יחצ 
 

5 טיפים שידרגו את הבישול והאפייה

  • השתמשו בסירים ומחבתות בעלי ציפוי ייחודי מאפשר שימוש מופחת בשמן לבישול בריא יותר.
  • השקיעו גם בסכינים - לעיתים קרובות אנו נוהגים להשתמש בסכין פשוטה לטיפול בירקות, פירות, בשר ודגים. לעיתים קרובות, הדבר גם פוגע באיכות האוכל ואף מאריך את תהליך הבישול. לכן, מומלץ להשתמש בסכינים ייעודים המותאמים במיוחד לכל קטגוריה. חשוב להבין, כי קניית הסכין הנכונה מאפשרת "שקט" בגזרה למשך שנים רבות, במיוחד עם מקפידים "לטפל" בסכין בעזרת משחיז סכינים.
  • במידה ואתם משתמשים במוצרי פלסטיק, הקפידו להשתמש בפלסטיק איכותי ללא BPA (או ביספינול A), שלפי מחקרים שונים חשוד בפגיעה בפוריות האישה, שיבוש פעילות הורמונאלית בקרב תינוקות, גרימת הפרעות בהתפתחות והשמנת יתר. למי שבכל זאת לא מוכן לוותר על הפלסטיק, יכול לבחור כלים העשויים פלסטיק איכותי ללא BPA, ידידותיים לסביבה ומיועדות לחימום ובישול חוזר במיקרוגל.
  • זכרו, שלא רק בבישול אנו נוהגים להשתמש בשמן, גם בעת הכנת עוגות ועוגיות אנו נוהגים לשמן את התבנית על מנת למנוע הידבקות. למזלנו, גם בתחום הזה נצפים פיתוחים רבים ובראשם תבניות הסיליקון שמאפשרות אפייה חכמה ללא צורך בחמאה או שמן למניעת הידבקות. בעבר, היינו יכולים למצוא עיצובים מאוד בנאלים לתבניות הסיליקון. היום, מציע השוק מבחר תבניות בגדלים שונים, לעוגות קאפקייקס, עוגיות בצורות ובגדלים שונים ואפילו ממתקי המקרון זכו לגרסא משלהם.
  • דברים טובים באים באריזות קטנות - המנות הגדולות למרכז השולחן מפנות את מקומן לאחד הטרנדים הבולטים בעולם כלי המטבח והוא ההגשה בכלים אישים. כיום, מציעות החנויות השונות מבחר רחב של כלים המתאימים לצריכה אישית, החל מקעריות קטנות וכלה בטאג'ין קטן. ההגשה האישית מלבד היותה יפה למראה יוצרת גם תחושה של התייחסות אישית לכל סועד וסועד סביב שולחן החג.

    שימו לב, לא חייבים להגיש כך את כל הארוחה, אנחנו באופן אישי ממליצים להתמקד בקינוח אישי ומפנק לסיום מתוק ביותר.

 
סירי מולטי קוק
 סירי מולטי קוק   צילום: יחצ 
 
 
מעבד מזון
 מעבד מזון   צילום: יחצ 
 
מייבש חסה מסתובב
 מייבש חסה מסתובב   צילום: יחצ 
 

 

 
סכין שף איכותית
 סכין שף איכותית   צילום: יחצ 
 
כלי אידוי ובישול במיקרו של
 כלי אידוי ובישול במיקרו של   צילום: יחצ sistema 
 
סט 6 כוסות לקינוחים
 סט 6 כוסות לקינוחים   צילום: יחצ 
 
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by