בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
ספידי גונזלס 
לרזות בתוך שבוע ימים 
 
 המטרה: לתת שואו על החוף. האמצעי: להרגיש טוב עם גופך    צילום: fortolia    
ספידי גונזלס |
 

המאמן הוותיק של קמרון דיאז מסביר שיש חוק אחד בלבד שיעזור לכן להיראות טוב יותר בביקיני בתוך שבוע בלבד. אתן חייבות לגלות את הסוד - כנסו

 
 
 
 
 
 
 
 
 

כשמדובר בירידה במשקל יציבה ונכונה אין פתרון מהיר שיעיל לטווח ארוך. עם זאת אם יש לכן רק שבוע אחד לפני שאתן חושפות את הגוף בבגד ים החדש על החוף, או לחילופין, אירוע שלא הרגשתן איך הזמן עובר (כי הוא עובר מהר כשזוללים) ועוד שבוע אתן צריכות להראות הכי טוב שאפשר יש פתרון מהיר.

 

המאמן הוותיק של קמרון דיאז', טדי סם, שמדריך אותה בכל הקשור לתזונה ועיצוב הגוף מזה זמן רב, מציע חוק שקל לביצוע ויעזור לכן להראות ולהרגיש הכי טוב שאפשר: לחתוך את כל המזון הלבן.

 

 

 
ללבוש ביקיני לבן זה בסדר. קמרון דיאז' נראית טוב על החוף
 ללבוש ביקיני לבן זה בסדר. קמרון דיאז' נראית טוב על החוף   צילום: מתוך הסרט המלאכיות של צ'רלי 
 
 

לדברי בס מרבית האנשים אוכלים יותר מדי מזונות לבנים כמו מלח, סוכר, מוצרי חלב, קמח לבן - להיפטר מהכמויות המוגזמות של האשמים הכי נפוצים בנפיחות יאפשר לגוף להשיל את משקל המים המעיק כלומר הנוזלים.

 

בנוסף להרגשה הקלילה והורדת הנפיחות, המנעות מהמזונות האלו תעלה את רמת האנרגיה בגוף - גורם חשוב, לא פחות, ואפילו יותר כשמדובר בביטחון העצמי שלכן על החוף.

 

 

 
הרבה אנרגיה. לא פחות חשוב
 הרבה אנרגיה. לא פחות חשוב   צילום: fortolia 
 

אז כמה לבן זה לבן?

אם השמטת המזונות הלבנים מהתפריט התזונה שלכן מסבכת אתכן ומשאירה אתכן קצת מבולבלות לגבי מה מותר ומה אסור לאכול, פשוט התמקדו בלמלא את המקרר במזונות מלאים ובריאים כמו פירות וירקות טריים, מקורות חלבון רזים, פחמימות מורכבות, אגוזים וזרעים, ושומנים בריאים.

 

ויש המשך

נכון שמדובר כרגע בתוכנית הצלה מהירה ומכוונת, עם תכנית אכילה נקייה ממזונות מיותרים ומזיקים, לשבוע אחד בלבד, אך ברגע שהגוף שלכן ייהנה מכל היתרונות סביר להניח שתהפכו את זה לפרויקט קבוע יותר לטווח ארוך.

 

 

 
המנפח המהיר ביותר: מלח
 המנפח המהיר ביותר: מלח   צילום: Getty Images / אימאג'בנק 
 
 

תסבירו לי עוד פעם: מהן פחמימות מורכבות?

נכון שכולם מפחדים מפחמימות אבל אין צורך ואפילו אסור להימנע מהן לגמרי, עם זאת רצוי לשלב את אלו המורכבות. "פחמימות מורכבות הינן פחמימות מלאות", אומרת דתיה יער דיאטנית יועצת לאלטמן", "הן נחלקות לשני סוגים: עמילן ותאית"

 

עמילן - הצורה העיקרית ביותר לאגירת פחמימות בצמחים ונמצא בדגנים שונים: חיטה, שעורה, שיפון, אורז, שיבולת שועל, דוחן ותירס וקטניות שונות כמו: אפונה, שעועית, עדשים, פול ועוד.

 

תאית - מופיעה בפריטי מזון צמחי, בצורתה הגולמית יש לה ערך תזונתי שלילי כאשר היא נצרכת על ידי האדם. הסיבה לכך היא שכמות הקלוריות שמוסיפה התאית לגוף, קטנה ממספר הקלוריות שהגוף שורף בעקבות פעולת העיכול. את התאית ניתן למצוא בעיקר בירקות ירוקים, אך היא קיימת בכל תא צמחי. היא המקור לסיבים תזונתיים ולפיכך בעלת חשיבות רבה. נמצאת בפירות, בירקות ובדגנים מלאים.

 

"תהליך העיכול של פחמימות מורכבות הינו איטי והדרגתי", מסבירה יער, "שחרור הסוכר לדם מתבצע באיטיות ואינו מעלה את הסוכר בצורה חדה בדם. פחמימות פשוטות לעומת זאת, הם סוכרים שנספגים במהירות ללא צורך בפירוק. פחמימות מורכבות לא מעובדות כוללות דגנים מלאים: לחם מלא, קמח מלא, אורז מלא, שיבולת שועל וקטניות שונות. מוצרי מזון מלא מיוצרים מקמח או גרעינים של דגנים מלאים".

 

 

 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by