בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
עולם הבית 
בית לשבת: וילה בכחול לבן בנתניה 
 
 סלון עגול ומיוחד    צילום: יובל אצילי    
עולם הבית |
 

זוג צעיר בשנות השלושים לחייו ביקש ממעצב הפנים להכניס לחלל החדש יחסית אופי וייחודיות שהיו חסרים בו. קבלו את התוצאות

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

עידן מרדכי, אדריכל, עיצב עבור זוג צעיר בשנות ה-30 לחייו, שרכש בית פרטי בשכונת קריית השרון בנתניה. לזוג שני ילדים בני פחות משנתיים.

 

הבית בן 8 שנים ומצבו טרם השיפוץ היה בסדר גמור, אולם הזוג ראה בו 'בית קבלני רגיל ומשעמם' ורצה להכניס בו אופי וייחודיות.

 

הזוג הדגיש טרם התכנון, שהאם מעוניינים בבית על טהרת הלבן עם הרבה זריקות צבע בגוונים תכלת וטורקיז (בסגנון ים תיכוני). בנוסף, הקו העיצובי צריך להיות אותנטי, הן ביחס לחומרים והן דרך חפצי וינטאג' אורגינליים שבבעלותם.

 
צבעי ים נעימים בחדר המגורים
 צבעי ים נעימים בחדר המגורים   צילום: יובל אצילי 
 

הכניסה לבית

הכניסה לבית שינתה את פניה לחלוטין: הקיר שמקבל את פני הבאים חופה באבן סיליקט מפירוק, הפלדלת המשעממת הוחלפה לדלת כפרית בעל כנף רחבה, המדרגות גדלו והתעגלו והתווספה רמפה לעגלת תינוק. כל המבואה רוצפה באבן מצוירת על טהרת גווני התכלת.

 
מבט על הבית מבחוץ
 מבט על הבית מבחוץ   צילום: יובל אצילי 
 
 
מדרגות לקומה השנייה
 מדרגות לקומה השנייה   צילום: יובל אצילי 
 

הסלון

הריצוף שנבחר הוא פרקט משופשף בעל אופי מיושן. הקיר הרחב והמרכזי בבית נצבע בפסים אופקיים על מנת לתת תחושת המשכיות, ובגוון תכלת-טורקיז האהוב על זוג. הגוון חוזר גם על קיר שממול בתור מסגרת לטלוויזיה.

 
סלון עגול ומיוחד
 סלון עגול ומיוחד   צילום: יובל אצילי 
 

המטבח

המטבח החדש בעל חזיתות כפריות כשכיור ישן ורחב משלים את הקו העיצובי. ידיות הדלתות עוברות עם בעלי הבית עוד מביתם הקודם. רצפת המטבח רוצפה בריצוף מצויר זהה לריצוף שנבחר עבור מרפסת החצר, כשבין שתי הפונקציות האלה עובר 'גשר ריצוף' בסלון.

 
פינת המטבח
 פינת המטבח   צילום: יובל אצילי 
 

מטבח

פינת אוכל צבעונית
 פינת אוכל צבעונית   צילום: יובל אצילי 
 

ריצוף מיושן

הריצוף שנבחר הוא פרקט משופשף בעל אופי מיושן. הקיר הרחב והמרכזי בבית נצבע בפסים אופקיים, על מנת לתת תחושת המשכיות, ובגוון תכלת-טורקיז האהוב על זוג. הגוון חוזר גם על קיר, שממול בתור מסגרת לטלוויזיה.

 
שידת עץ מתחת לטלוויזיה
 שידת עץ מתחת לטלוויזיה   צילום: יובל אצילי 
 
פינת המטבח
 פינת המטבח   צילום: יובל אצילי 
 

שילוב של וינטג'

אבן הסיליקט שהופיע במבואה החיצונית חזרה שוב על גבי הקיר הקונסטרוקטיבי, שבין המטבח לסלון. בחלל המוביל אל שירותי האורחים מוצגים חפצי וינטאג' מיוחדים על גבי מדפים תלויים. חדר שירותי האורחים מרוצף גם הוא באבן מצוירת ואילו הקירות חופו בלוחות עץ כפרי.

 
שולחן תפירה ישן
 שולחן תפירה ישן   צילום: יובל אצילי 
 

חדר הרחצה

אריחים גאומטריים בחדר הרחצה
 אריחים גאומטריים בחדר הרחצה   צילום: יובל אצילי 
 
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by