בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
בריאות 
הישראלים עברו לאוכל בריא והמחיר עולה 

הישראלים עברו לאוכל בריא והמחיר עולה

 
בריאות |
 

נגה ניר נאמן יצאה לבדוק למה האוכל הבריא הפך להיות כל-כך יקר בשנים האחרונות וגם: מה חדש בשוק הבריא?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

הישראלים עברו לקנות אוכל בריא יותר, פחות מלח סוכר, פחות מוצרים מעובדים, ולאור הצהרות ארגון הבריאות העולמי - ממשיכה הצניחה בצריכה של מוצרי בשר ועוף תעשייתים כמו נקניקים ונקניקיות.

 

רוצים להישאר תמיד מעודכנים? עשו לנו לייק בפייסבוק של נענע10 לייפסטייל

 

כשהצרכנים לא רוצים לקנות היצרנים משנים אסטרטגיה? משנים במאה ושמונים מעלות טלי. אם בעבר הטעם היה המלך עכשיו, ה"בריא" הוא המוביל את מהלך הפיתוח והייצור של ענקיות המזון בישראל. נקנקים ללא חומרים משמרים, לחמים עם חיידקים פרוביוטים ויוגורטים עשירים בחלבון ללא סוכר מוסף, זה בצד היצרני, בצד השני רשתות השיווק מחבקות בחום את גל הבריאות משום שעל המוצרים ה"ירוקים" הבריאים או האורגניים, הן מרווחיות הרבה מאוד כסף שלו הן זקוקות כדי לממן הוזלות במוצרים אחרים שבהן הן מפסידות. האם הדרישה הגוברת למזון בריא תגדיל את התחרות, למה עדיין יקר פה לצרוך אוכל בריא ומה חדש על המדף?

 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by