בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
 
בישול למתחילים: סלט בורגול 
 
 
הילה בקמן

הכינו בקלי קלות סלט בורגול מרענן, התוספת המושלמת לכל ארוחה. בתיאבון

 
 
 
 
 
 
 
 
 
הבורגול, בדומה לקוסקוס הוא למעשה חיטה מעובדת - גרגירי חיטה מבושלים שיובשו ונגרסו.

סלט בורגול יכול לשמש כתוספת קלילה ומענגת למנה העיקרית ולרענן כל ארוחה.

ישנן מספר דרכים להכין את הבורגול. דרך אחת היא להשרותו למשך שעתיים במים בטמפרטורת החדר, דרך אחרת היא להשרותו במים רותחים למשך ¼ שעה ודרך נוספת היא לבשל אותו במים. ובאיזו דרך שתבחרו, תדעו כי הבורגול מוכן - כשהוא רך מספיק. טעימה קטנה תבהיר לכם את העניין.

אחרי שוידאתם מוכנות, יש לשטוף את הבורגול במים קרים ולסנן היטב. מומלץ לסחוט את הבורגול בעזרת הידיים, כדי שהמים יצאו.

מתכון לסלט בורגול -

המצרכים:

1 כוס בורגול
1 וחצי כוס נענע קצוצה דק
1 וחצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
חצי כוס אגוזי פקאן קצוצים
חצי כוס גרעיני חמניות
מיץ לימון טרי, לפי הטעם
שליש כוס שמן זית
מלח, לפי הטעם

אופן ההכנה:

מכינים את הבורגול לפי הסבר למעלה. אחרי שהוא מוכן, מערבבים את כל החומרים.

בתיאבון!
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by