בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
 
בישול למתחילים: בננה מטוגנת 
 
 
הילה בקמן

הכינו בעצמכם קינוח סיני בקלי קלות. בתיאבון

 
 
 
 
 
 
 
 
 
המטבח הסיני אינו עשיר במנות אחרונות. הסינים, שלא כמו המערביים, מעדיפים לקנח בפרי ולא בקינוח מפואר. אחת הסיבות לכך, היא שהמטבח הסיני ברובו מבוסס על מאכלים קלים ומהירים להכנה, ותהליך ההכנה הארוך בדרך כלל שדורשים קינוחים, לא ממש תואם את רוחו הקולינרית.

בין הקינוחים המעטים שבכל זאת אפשר למצוא במסעדות סיניות מערביות הוא הבננה המטוגנת. קינוח שהוא גם כולל פרי וגם פשוט מאוד להכנה.

מתכון לבננה מטוגנת

מומלץ להגיש בליווי סירופ מייפל וגלידת וניל.

בתיאבון!


ועוד מתוקים
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by