בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
 
ולקינוח - תפוח 

ולקינוח - תפוח

 
 
מערכת RED

במקום התפוח המסורתי בדבש, הכינו השנה טארט טאטן לפנק איתו את האורחים

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

החומרים:

 
5-6 תפוחי גרנד סמית
200 גרם סוכר
100 גרם חמאה
כף ברנדי
כפית תמצית וניל
יריעת בצק עלים
יש צורך במחבת בעלת ידית ממתכת או ללא ידית

אופן ההכנה:
קולפים וחותכים לפלחים את התפוחים.
מחממים במחבת את הסוכר עד להיווצרות קרמל בצבע ענבר. מוסיפים את החמאה והווניל ומסירים מהאש.
על גבי הקרמל מסדרים את פלחי התפוחים אחד מוטה על השני כדוגמת רעפים. מטפטפים על התפוחים מעט ברנדי.
מחזירים את המחבת לאש נמוכה ומבשלים על מנת לרכך מעט את התפוחים. מניחים על גבי התפוחים יריעת בצק עלים ומכניסים לתנור חם של 180 מעלות לחצי שעה או עד הזהבה יפה.
הופכים את העוגה לצלחת מתאימה כך שהתפוחים מסודרים על בצק העלים. בתאבון.

"גלילה"
דרך הגליל, צמוד לתחנת פז ראש פינה
04-6937569
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by