בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
חדשות התיירות 
פינוקים בקבינה 

פינוקים בקבינה

 
חדשות התיירות |
 
מאיה פלמון מעוז

בלעדי לנענע 10: אל על תהיה החברה הראשונה בעולם לעשות טעימת יין תוך כדי טיסה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
להרטיב את החביתה הדלוחה ביין טוב (FLICKR, bs70)
 להרטיב את החביתה הדלוחה ביין טוב (FLICKR, bs70)   
תחרות היין הבינלאומית, טרה וינו 2007, שמתקיימת בימים אלו ממש במלון ישרוטל המלך שלמה באילת, צפויה לספק יינות ישראלים זוכי מדליות זהב ודאבל זהב (שזה כמתבקש - עוד יותר זהב). הבשורה המשמחת, וסקופ בלעדי לנענע 10, היא שאותם זוכים מאושרים לא רק שיזכו להילגם על ידי אנשי יין ושופטים בינלאומיים מכל העולם, אלא יקחו חלק בהיסטוריה קטנה אך אנינה שתתרחש ביום שלישי הבא.

בטיסה 395 של אל על למדריד, תיערך טעימת היין הראשונה אי פעם בתעופה העולמית של היינות הזוכים, הישראלים והכשרים. המאושרים ידורגו וישובצו בלעדית בתפריטי מחלקות הפירסט והביזנס של אל על.
 

להרטיב את האוכל היבש

ועל מה הצעקה - ובכן, ישנה גם סיבה מדעית לעובדה שאוכל של מטוסים תמיד פחות טעים (בלשון המעטה). מתברר שבגלל התנאים והיובש בקבינה, אנו מאבדים עד 30 אחוזים מחוש הטעם והריח שלנו, עובדה שמותירה סיכוי קלוש לחביתה הדלוחה לצאת איתנו בסדר. באל על החליטו שהנוסעים המכובדים שיושבים מקדימה ראויים ליותר, ולפיכך החליטו לבחור את היינות מבין מנצחי התחרות הנחשבת, ולתת את המילה האחרונה לטועמים שיעשו זאת בתנאי הקבינה, תוך כדי טיסה אמיתית.
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by