בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
 
דייסת העתיד  

דייסת העתיד

 
 
אמא נענע 10

הגיעה העת לבחור את הטעם הבא של דייסת "מטרנה". כנסו והצביעו עבור הטעם המועדף עליכם, והכריעו - מי יהיו הזוכים הגדולים בתחרות

 
 
 
 
 
 
 
 
 
בטעם גן עדן (צילום: sxc)
 בטעם גן עדן (צילום: sxc)   
השלב הראשון בתחרות "מה הטעם שלך" הגיע לסיומו. כעת הגיעה ההזדמנות שלכם להצביע ולהכריע, מי יהיו שלושת הזוכים שיזכו בפרסים יקרי ערך. כמו כן תשקול חברת "מטרנה" לייצר את הטעם הנבחר בעתיד, תחת התקנים המקובלים, בתחום פיתוח מזון לתינוקות.

לפניכם פירוט הטעמים הנבחרים שעלו לגמר, לבחירתכם:


מלבי ומיי ורדים
סמדר מחולון, מציעה לנו את דייסה בניחוח מלבי ומיי ורדים. והסיבה: "התינוק שלי משתגע משמחה כשהוא אוכל מלבי טעים. הוא פותח את פיו עוד לפני שהספקתי למלא את הכפית מחדש".

בטעם קוקוס
ליאור מנתניה מציעה לנו דייסה ממרומי העצים, בטעם קוקוס. והסיבה: "מינקות אני אוהבת קוקוס ואמא שלי היתה מוסיפה קוקוס לכל דבר כדי שאסכים לאכול, ועד היום זה הטעם האהוב עלי ואני מקווה שגם על ילדיי".

דייסה אקזוטית
קרן ממושב ניצני עוז, מציעה לנו דייסה אקזוטית המורכבת מאננס, פיסיפלורה ומנגו, והסיבה לטענתה: "הילד שלי מאד אוהב פירות אקזוטיים כמו אננס ומנגו, וחשבתי שזה יהיה מוצלח לעשות דייסה בטעם שכזה".

דייסת חמאת בוטנים
דלית מכפר יונה מציעה לנו דייסה בטעם חמאת בוטנים, הסיבה לטענתה: "במבה זה טעם עילאי, כל ההריון אכלתי במבה, וכל השנים אנחנו אוכלים רק במבה. זה חייב להיות בדייסה גם לקטנים וגם לגדולים".

בטעם בננה ומנגו
אילנה מפרדסיה, מציעה לנו דייסה בטעם בננה ומנגו, הסיבה לטענתה: "פעם היתה לכם דייסת בננות שהילדים הגדולים שלי טרפו, ומהריח שלה התחשק גם לי. בננה ומנגו - השילוב המנצח שלי גם במשקאות הפרישיק".

דייסת פיצה
רחלי מבית שמש, מציעה דייסת פיצה המורכבת מגבינה צהובה, עגבניות וזיתים. הסיבה לדעתה: "אני מאוד אוהבת גבינה צהובה וזיתים, ולמרבה הפלא גם הבת שלי אוהבת גבינה צהובה".
 
בריאות מן הטבע (צילום:sxc)
 בריאות מן הטבע (צילום:sxc)   
אפרסק תמרים שזיפים ותמצית אגוזים
תמר מקרית שמונה, מציעה לנו דייסה המורכבת מאפרסק, תמרים שזיפים ואגוזים, הסיבה לדעתה: "בחרתי בשילוב הזה בגלל שאלו הפירות שהבת שלי הכי אוהבת, וזה נראה לי שילוב מעניין בתור דייסה".

טעם ילדותי
ענבל מנשר מציעה לנו את הטעם הנוסטלגי שלה, המורכב מנקטרינה, שזיף ומיץ תפוחים, הסיבה לטענתה: "הבן שלי אוהב מאד את שלושת הפירות האלו, וכל כך נהנה לאכול אותם, עד כדי כך שהוא בוכה כשלוקחים לו אותם, והייתי שמחה שיהיה קיים הטעם הזה".

טעם בריא
ליאת מפרדס חנה מציעה את הטעם הבריא שלה המורכב מחלבה וקינמון, הסיבה לטענתה: "השילוב המדהים של חלבה, הידועה והמוכרת לנו, טעימה, מתוקה ובריאה עם קינמון, הופך לשילוב מנצח".

וניל ופצפוצי שוקולד
אמא של לי - אל מרעננה, מציעה לנו את הנוסחה שלה לדייסה המנצחת, המורכבת מווניל ופצפוצי שוקולד, הסיבה לטענתה: "לי- אל אוהבת מאוד גלידת וניל עם פצפוצי שוקולד, היא אוהבת גם שוקולד לבד, ואוהבת גם דייסת וניל לבד, נראה לי שילוב מנצח בין השניים".

בטעם בזוקה
לילך מפתח תקווה, מציעה לנו את הטעם המנצח שלה, טעם בזוקה, הסיבה לדעתה: "מסטיק בזוקה זה הטעם של המסטיק. גדלנו עליו והוא חייב להיות בזוקה. אפשר להוסיף עתידות בגב האריזה. מעין עתיד התינוק, שיאכל דיסת בזוקה, יזכה לגדולה ולהתפתחות המדע".

בטטה וירקות כתומים
חדווה מגלגל, מציעה לנו את הטעם הבריא שלה, שילוב של בטטה וירקות כתומים. הסיבה לטענתה: "הירקות הכתומים בריאים מאד. הצבע יפה ומושך. חשוב שיהיה טעם של מרק כתום ולא של 'גרבר ירקות'".
 
לגעת בטעם (צילום:sxc)
 לגעת בטעם (צילום:sxc)   
טעם הטבע
אושרת מנס ציונה מציעה לנו להתחבר לטבע עם דייסת דבש וקינמון, הסיבה לטענתה: "תרופה כמעט לכל מחלה. כשהייתי קטנה, בכל פעם שהייתי חולה, אבא שלי היה נותן לי דבש וקינמון לשתות, והייתי מבריאה. הטעם הזה הוא טעם שכולם אוהבים, הוא בריא, מחזק, ומחסן את הגוף, והכל מהטבע. דייסות המכילות דבש מותאמות לילדים מעל גיל שנה.

יוגורט פירות טרופים
ניצה מקרית אונו מציעה לנו שילוב של יוגורט ופירות טרופיים: אננס, מנגו ובננה. הסיבה לטענתה: "כולם מאד בריאים. השילוב מאוד טעים ומריח מצויין".

ביסקוויט ודגנים
אסתי מנתניה מציעה לנו את השילוב שלה לדייסה המנצחת, ביסקוויטים ודגנים. הסיבה לטענתה, " יש לי שני ילדים בני ארבע ושנה, שמאוד אוהבים עוגיות ובמיוחד ביסקוויטים, ונראה לי מאוד טעים לשלב בין הדייסה לבין פירורים דקים של עוגיה או ביסקוויט, מה גם שביסקוויט נמס מיד ומתאים גם לבקבוק וגם בכפית".

בטעם לימון ונענע
פאני מבת ים, מציעה לנו את הגירסה שלה לדייסה המוצלחת, טעם לימונענע, הסיבה לטענתה: "זה גורם להרגעת בטנם של תינוקות".

בטעם טופי
גלית מאילת שולחת לנו את הבחירה המנצחת שלה, דייסה בטעם ריבת חלב. הסיבה לטענתה: "האוצרים שלי אוהבים את המתוקים, וניל , שוקו, סולת וריבת חלב, כמו שאנחנו הגדולים אוהבים".

טעם של ילדות
שרה מנתניה מציעה לנו את הטעם הנבחר שלה, עוגיות ביסקוויט, חלב ומקופלת. הסיבה לטענתה: "כשהיתי קטנה אהבתי מאד גלידת ביסקוויט, והכי אהבתי לגרד מקופלת בפומפיה ולהוסיף לכוס חלב".

הערה:
פירות כגון: אפרסק, מנגו, אננס ותות הנחשבים פירות אלרגניים, מתאימים לדייסות המיועדות לילדים מגיל תשעה חודשים ומעלה. במקרה וילדכם טרם נחשף אליהם, כדאי לחושפו כשם שעורכים טעימות ראשונות לקטנטנים.

הצביעו עכשיו
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by