בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
 
במקרר של אידי  

במקרר של אידי

 
 
מערכת נענע 10

הפעם אידי מוביל סיור קריר במיוחד לתוך מקרר הדגים. איזה דג ייצא משם ישר למחבת?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

דג מוסר עם עגבניות טריות

 
דג מוסר- נקי ופרוס לפרוסות
שמן
פפריקה מתוקה
2 פלפלים חריפים טריים
1 בצל סגול חתוך לקוביות
רסק עגבניות מ-3-4 עגבניות טריות
3-4 שיני שום
פלפל צ'ילי חריף יבש
עלה דפנה
כמון
פטרוזיליה


מנקים את הדג ופורסים לפרוסות.
מערבבים את השמן עם פפריקה מתוקה ושופכים לסיר רחב ושטוח.
לאחר שהשמן התחמם מוסיפים את שני הפלפלים החריפים ומטגנים מעט.
מוסיפים לשמן את הבצל, השום, הצ'ילי ומכניסים את הדג.
מתבלים בכמון, מלח ועלה דפנה. מבשלים יחד כ- 3 דק'.
שופכים על הדג את רסק העגבניות ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.
מבשלים כ-12 דקות.
לפני ההגשה מפזרים התבשיל פטרוזיליה קצוצה.
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by