בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
 
מתכון ללב שבור 

מתכון ללב שבור

 
 
מערכת נענע 10

הים מצליח להרגיע גם כאבים של אהבה נכזבת: אידי מבשל לובסטר ברוטב חמאה ויין

 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 לובסטר חי
צרור אספרגוס טרי
מעט חמאה
1/2 כוס יין לבן
שמן זית
2 שיני שום
מלח
פלפל אנגלי שלם
עלי דפנה
לימון
1/2 צרור פטרוזיליה

אופן ההכנה:
מרתיחים מים בסיר גדול שיכיל את הלובסטר. לאחר הרתיחה, מכניסים פנימה את הלובסטר חי.
מתבלים במלח, פלפל אנגלי שלם ועלי דפנה. מבשלים כ-8 דקות, עד שהלובסטר משנה את צבעו לאדום. מוציאים ומצננים מעט.
חותכים את זנבות האספרגוס ומבשלים באותו סיר כ-3 דקות.

להכנת הרוטב:
מטגנים את שיני השום בחמאה ובמעט שמן זית. שימו לב שהחמאה לא נשרפת.
לאחר טיגון קל מוסיפים כ-1/2 כוס יין לבן ומצמצמים את הרוטב. שמים את המחבת עם הרוטב בצד.

להרכבת המנה:
מוציאים את הלובסטר מהמים ומפרקים את השריון - ניתן לחתוך במספריים. במקביל, מוציאים את האספרגוס מהסיר ומעבירים לקערה עם מים קרח, כדי להפסיק את הבישול.
מחזירים את רוטב החמאה לאש ומוסיפים פלחי לימון ללא הקליפה, 1/2 צרור פטרוזיליה ומעט חמאה. מצמצמים שוב את הרוטב.
בצלחת הגשה מסדרים את האספרגוס ובשר הלובסטר, ומעל שופכים את רוטב החמאה.
 
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by