בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
 
קלאסי לגריל 

קלאסי לגריל

 
 
מערכת נענע 10

אידי מצטרף לביקור בנחל דן, ומכין דג פורל על הגריל

 
 
 
 
 
 
 
 
 
דג פורל שלם, נקי מבפנים אך עם העור
שמן זית
חמאה
2-3 שיני שום פרוסות
מעט פטרוזיליה
1 חבילה של חצאי שקדים קלופים
מלח
פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה:
מורחים את הדג מבחוץ בשמן זית ומניחים על הגריל. אם הדג גדול - צולים 7 דקות בכל צד, אם הדג קטן יותר מסתפקים בפחות מכך.
להכנת הרוטב: ממסים את החמאה במחבת. מוסיפים שום פרוס, פטרוזיליה וחצאי שקדים. מטגנים עד שהשקדים מזהיבים, ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי.
כשהדג מוכן מורידים מהאש, מקלפים את העור ומניחים את בשרו בצלחת ומעל את הרוטב.
 
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by