בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
 
אידי ודגי ים סוף 

אידי ודגי ים סוף

 
 
מערכת נענע 10

אידי, שכבר הדרים לאילת, מבשל דג טרחון שנוהג לשחות שם

 
 
 
 
 
 
 
 
 
דג טרחון טרי

1 דג טרחון שלם
שמן זית
לימון
מלח
פלפל שחור

מנקים ומפלטים את הדג, ופורסים לפרוסות דקות.
מסדרים בצלחת ושופכים מעל שמן זית, לימון, מלח ופלפל שחור.

דג חדד בירקות

1 דג חדד שלם ונקי
1 תפוח אדמה
1 גזר
2 שיני שום
1 פלפל אדום
1 בצל
1 ראש שומר
1 כרישה
1 קישוא
1 עגבנייה
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
תבלין לדג
שמן זית
מים

אופן ההכנה:
פורסים את תפוח האדמה, הגזר, השום, הפלפל האדום והבצל לפרוסות. מניחים בסיר עמוק שמן זית ומטגנים מעט את הירקות.
פורסים את הדג לפרוסות גסות, אך בשלב הראשון מוסיפים לסיר רק את ראש הדג.
פורסים את שאר הירקות ומכניסים גם אותם לסיר.
מתבלים במלח, פלפל שחור ובתבלין דג, מוסיפים מים עד גובה כיסוי הירקות. מבשלים עד שהירקות מתרככים, ואז מוסיפים את את שאר חלקי הדג ומבשלים כ-15 דקות עם מכסה סגור.
 
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by