בערוץ
 
 
 
 
 
טעינה...
 
 
 
הדיאטה של המדינה  
מתכון לדג אמנון עם סלט מטוגן 
 
 לאכול טוב, ללא יסורי מצפון     צילום: נענע 10    
הדיאטה של המדינה  |
 

עם טיגון מינימלי בשמן זית, ירקות לבחירתכם ודג אמנון עסיסי, תקבלו מנה מגוונת, טעימה, עם מעט מאד קלוריות

 
 
 
 
 

מצרכים למנה אחת:

2 פרוסות דג אמנון

 

ירקות לבחירתכם:

קישואים

בצל

גמבה

כרובית

פלפל אדום

* (בחרו ירקות עם מעט סוכר: שאינם מתוקים או חמוצים)

שמן זית

להרכבת המנה: יוגורט 0% שומן

 

אופן הכנה:

1. הניחו למחבת להתחמם במשך דקה תמימה לפני שתעבירו אליה את הירקות.

2. חיתכו את הירקות שבחרתם חיתוך עבה והעבירו אותם לטיגון קל במעט שמן זית על המחבת החמה למשך 5-6 דק'.

3. את פרוסות דג האמנון הניחו על מחבת נפרדת עם מעט שמן זית כאשר עור הדג כלפי מטה. ניתן לעור הדג לקבל צריבה רצינית ונדע להפוך אותו כאשר צדדיו יתחילו להתבשל.

4. הרכבת המנה: ערמו על גבי צלחת את שלל הירקות שטיגנתם, עליהם הניחו את פרוסות הדג, ועליו מזגו בנדיבות מהיוגורט דל השומן. התיאבון!

 

המתכון באדיבות השף אמיר קורנברג

 

עוד ב'דיאטה של המדינה':

 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by