בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
הדיאטה של המדינה  
אתי פרץ - מגשימה את החלום  
 
 אתי פרץ. כשהשינוי החל     צילום: נענע10    
הדיאטה של המדינה  |
 

היא מרגישה שוב ילדה, מקבלת פידבקים מדהימים מהסביבה ומתגעגעת בעיקר לבורקסים וספגטי בשמנת. אתי פרץ המתמודדת ב'דיאטה של המדינה 'טוענת כי לעולם לא תחזור למשקל הקודם שלה ומביאה גם מתכון אישי ודיאטטי לחציל שעוזר לה להתמיד בתהליך

 
 
 
 
 
 
 
 
 
אתי פרץ: השינוי מתחיל מבפנים
 אתי פרץ: השינוי מתחיל מבפנים  
 צילום: אימג' בנק / Getty Images 
 

היא עשתה כברת דרך ארוכה מאז החליטה לעשות שינוי בחייה, להוריד במשקל, להיכנס לכושר ולהתחייב כי החיים שלה הולכים להשתנות מקצה לקצה. כעת היא רזה הרבה יותר, נכנסת לג'ינסים שהמתינו בסבלנות בארון לרגע המיוחל ונפרדת בצער אך בקבלה מהבורקסים. אז מה באמת עבר על אתי פרץ מאז התחילה את ה'דיאטה של המדינה'?

 

בגדים: בגדים קונה והרבה! זאת אחת ההרגשות הטובות להכנס לחנות, לראות בגד שאני אוהבת, ואין בעיה של מידה, מודדת - קונה.

 

התגובות: אני מקבל תגובות מדהימות. אני נמצאת בסביבה מאוד תומכת שליוותה אותי בכל התהליך הזה. אין סוף של מחמאות. אני הכי אוהבת לשמוע ששוב מכנים אותי " הילדה". ביקרתי במוסך השבוע וככה שמעתי את המכונאים מחפשים אותי "איפה הילדה? הרגשה מצוינת, כי לפני חודשיים לא הרגשתי ילדה ובטח שלא נראתי ככה.

 

געגועים: מתגעגת לבורקסים וספגטי ברוטב שמנת פטריות. נפרדתי מהם לתמיד ונראה לי שהם מתגעגעים אלי יותר.

 

השינוי שבא מבפנים: השינוי בראש הוא קשה יותר מעשיית הדיאטה. אני עובדת על עצמי במקביל להפסיק לחשוב כשמנה. רק מי שעובר את זה יכול להבין כמה זה קשה לשנות את המחשבה.

 

חטאים: אין שום סיכוי בעולם שאני חוזרת למשקל שבו התחלתי! לא אהבתי בעצמי כלום, זה היה פשוט אסון להראות ככה.

 

אני במראה: כשאני מסתכלת במראה אני רואה בחורה צעירה שצריכה לרדת עוד קצת במשקל כדי לסיים את התהליך שהתחייבתי אליו, בחורה מחויכת, קורנת משמחה ומאוד מסופקת מהצלחת התהליך.

 

האתגר הבא: האתגר הבא והוא הכי קשה, זה באמת לשנות את קו המחשבה ולשמור על המשקל ועל אורך חיים בריא לעולם.

 

המתכון של אתי לחציל על האש:

המתכון הדיאטטי של אתי
 המתכון הדיאטטי של אתי  
 צילום: אילוסטרציה: אימג'בנק / Getty Images 
 

מצרכים:

חציל גדול

טחינה - עדיף להכין לבד

עגבניות

בצל

שמן זית

לימון

 

אופן הכנה:

1. קולים את החציל (כדי לא להסריח את הבית אני מניחה אותו בתנור בחום הכי גבוה) עם הקליפה בין 30-40 דקות.

2. מוציאים אותו כשהוא רך רך ומקלפים את הקליפה.

3. חותכים עגבניה ובצל דק דק, מתבלים עם לימון, שמן זית, מלח ופלפל.

4. מניחים את החציל בצלחת גדולה עם מעט לימון, מזלפים טחינה ומפזרים את סלט העגבניות מעל.

* יש  אפשרות להליף את הטחינה בלאבנה5%.

 

לאוהבי חצילים זה פשוט טעים, משביע ובלי הרבה קלוריות בכלל.

 

עוד ב'דיאטה של המדינה':

 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by