בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
הדיאטה של המדינה  
ירקות מוקפצים  
 
 חגיגת ירקות בווק     צילום: גיל    
הדיאטה של המדינה  |
 

גיל מהוד השרון עם מנה של ירקות מוקפצים דיאטטיים בתוספת טופו ופטריות שמפניון

 
 
 
 
 
 
 
 
 

מצרכים:

בצל גדול

3 פלפלים בצבעים שונים

1 קופסת פטריות שמפיניון

1/2 חבילת טופו חתוך לקוביות

כף שמן זית

מעט אבקת מרק בצל

פפריקה חריפה.

 

אופן הכנה:

1. חותכים את הבצל לחצי ולאחר מכן לפרוסות דקות ומטגנים קלות בווק.

2. חותכים את הפלפלים לרצועות דקות ומוסיפים לווק ל-3 דק' עד לריכוך.

3. מכניסים את קוביות הטופו (מי שלא אוהב טופו יכול לשים חזה עוף אמיתי או טבעול במקום), אחרי כ-2 דק' נוספות מוסיפים את הפטריות, אבקת המרק והפפריקה. 

 

 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by