בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
הדיאטה של המדינה 
פשטידת פסטה  
 
 גם האורחים יאהבו את זה     צילום: ליאת נתן    
הדיאטה של המדינה |
 

ליאת נתן מקרית מוצקין עם מתכון לפשטידת פסטה דיאטטית שתסגור לכם את היום

 
 
 
 
 
 
 
 
 

מצרכים:

חבילת פסטה (לא ספגטי) 

גבינה לבנה 1/2 או 3 אחוזים

פתיתי גבינה צהובה "עמק לייט"

שמנת דלת שומן 

גביע אשל/לבן 

ביצה

מלח

זעתר

 

אופן ההכנה:

1. מבשלים בסיר פסטה מכל סוג (פרט לספגטי) 

2. בקערה נפרדת מערבבים גביע גבינה 1/2 אחוז (ניתן גם 3 אחוז למי שרוצה), פתיתי גבינה צהובה "עמק לייט", שמנת דלת שומן, גביע אשל או לבן וביצה אחת. מוסיפים מלח לפי הטעם ומעט זעתר, מערבבים טוב עד שנהיית עיסה אחידה.

3. שופכים את הפסטה המבושלת לתבנית, מעל שופכים את הבלילה שערבבנו, מערבבים מעט בתבנית את הפסטה, ומעל לכל התערובת בוזקים מעט פתיתי "עמק לייט".

4. מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות לחצי שעה.

 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by