בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
עולם הבית 
לגור מול הים: בית על קו החוף של נתניה 
 
  צילום: וילציק עיצוב פנים יח"צ    
עולם הבית |
 

הצצה אל בית קרקע השוכן מול הטיילת של נתניה שעוצב בסגנון חם ומשפחתי עבור זוג שידע בדיוק מה הוא רוצה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

אל מול קו חופה של הטיילת בנתניה שוכן בית המהווה חלק מקומפלקס של שני בתים, שתוכנן על ידי האדריכל קובי שאול ועיצבה המעצבת צביה וילציק ממשרד "וילציק עיצוב פנים".

 

בעלי הבית הם זוג שידע בדיוק מה רוצה ובזכות כך נוצרה מסגרת, שבה כל פריט ריהוט וכל חלל אחסון, כל חומר וכל צבע מתוזמרים בהרמוניה לסימפוניה חגיגית.

 

מבואת הכניסה

 צילום: דרור כץ 
 
 

אזור חדר המגורים

הנישות הבנויות החוזרות כקו עיצובי בכל הבית  אפשרו לא רק  פיתרון עיצובי לחפצי הנוי של המשפחה אלא גם ענו על הצורך במקומות אחסון. כך יצא שכל פריט מונח במקום מוכר ושימושי. צבעוניות הבית מתונה ונעה בין בז' לחום ירקרק. החומריות הכללית הינה נקייה וטבעית. קירות הבית נצבעו בגוון בז והרהיטים הינם מעץ מלא.  

 

בסלון מימין לקמין, פינת ישיבה עם ספות נוחות, שהועברו מביתם הקודם של המשפחה.הציר המרכזי של חלל ההסבה הוא הקיר שבו קבועה מערכת השמע והטלוויזיה. מכשיר הטלוויזיה הוא בעצם מסך פלסמה שטוח, שקוע בקיר גבס בשילוב נישות על מנת לתת פיתרון עיצובי לחפצי נוי שימושיים, חוטי חשמל ומכשירים שונים המוסתרים היטב בתוך הריהוט בפינות רבות של הבית.

 

גופי התאורה השונים התלויים מן התקרה, מקנים לחלל אווריריות ותנועה - המרככות את היציבות והמסיביות של פריטי הריהוט. בין פינת  האוכל והסלון  קיר צר  המחופה באבני פירוק המסתיים בפתחי יציאה לחצר, יציאה לדק וגינה קטנה , שהם החזית הקדמית של הבית ומיועדים לאירוח ולקפה של בוקר וממנו נשקף נוף הים.

 

 
 צילום: דרור כץ 
 

המטבח

החלק הגדול והמרכזי בבית הינו המטבח, שהחומרים החמים בו שומרים על צביונו הנקי והפרקטי. הציר המרכזי בו הוא אי גדול  המוצב במרכזו. ארונות המטבח הלבנים הם בסגנון כפרי ועשויים עץ טבעי בצבע שמנת וירקרק. משטח העבודה עשוי מעץ בוצר. זהו משטח עבודה נוח, שבו כיריים, ארונות אחסון וגם שולחן אוכל לארוחות היום-יום.

 

 
 צילום: דרור כץ 
 

שירותי אורחים

שירותי האורחים, הנמצאים בקומה הכניסה זו מבטאים את הניצול הנכון של החלל. הקירות מצופים טיח דקורטיבי בגווני חול, בשילוב אריחים בצבע כחלחל אשר יחד עם הרובה יוצרים תחושה של פסיפס .ממבנה הגבס של הניאגרה הסמויה יצרה המעצבת נישה עם תאורה אשר מעניקה לחלל הקטן תחושה של גובה. הכיור המעוגל שומר על תחושת מרחב.

 

 
 צילום: דרור כץ 
 

חדר הורים

בקומה השנייה אשר מרוצפת בפרקט ממוקמים חדרי השינה של הילדים וההורים כאשר מכל חדר ויטרינה גדולה מרוצפת בדק המשקיפה אל החצר שלמטה ויוצר קשר עין עם הנוכחים. הנוף הנגלה הוא נוף הים.

 

 

 
 צילום: דרור כץ 
 

חדר רחצה הורים

חדר הרחצה הוא חלק אינטגראלי מהחלל של חדר ההורים, שנסגר במחיצת הזזה ובו שני כיורים נפרדים.

 

בתוך המקלחון נבנה קיר בשילוב נישות על מנת למקם את הבקבוקים והתקרה מנותקת מהקיר ויוצרת תקרה אשר צפה בחלל.

 

 
 צילום: דרור כץ 
 
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by