בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
עולם הבית 
טיפ: כך תנקו את הכיריים לאחר קליית ירקות 
 
  צילום: Getty Images / אימאג'בנק    
עולם הבית |
 

שוב מצאתם את עצמכם משפשפים חזק את הכיריים המלוכלכות לאחר שקליתם חציל או גמבה? ירדנה מחולון מעניקה מספר טיפים לניקוי הגז בקלות

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

הבשלנים מבינכם שאוהבים בין היתר לקלות ירקות על הגז, מכירים היטב את הלכלוך שמתיז על הכיריים ומסביב בזמן הפעולה.

 

על מנת שלא תמצאו את עצמכם נהנים מהירקות הקלויים והטעימים שהכנתם, אך מבואסים משפשוף הגז לאחר מכן קראו את הטיפ הבא: 

  • בזמן בישול או קליית ירקות כדוגמת פלפל חריף, חציל, גמבה וכדומה יש לשפוך מים בין הלהבות, כך שאם נשפך רוטב או תבשיל, הלכלוך לא נדבק לכיריים. זה מקל מאד לנקותם עם סיום הקלייה.

 

  • במידה ואתם מכינים למשל פסטה ומרתיחים מים בקומקום, שפכו מעט מהמים הרותחים על הכיריים.
 
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by