בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
עולם הבית 
טיפ: כך תנקו את הכיור והחרסינות במטבח 
 
  צילום: Getty Images / אימאג'בנק    
עולם הבית |
 

שומנים, עובש ולכלוך - נוטים להצטבר במטבח במיוחד על החרסינות ובכיור. איך להסיר אותם ביעילות ואילו חומרים שווה להחזיק במטבח לניקוי יעיל. טיפ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

המטבח הוא המקום בו אנו מבשלים ואוכלים כל יום ולכן הוא מתלכלך בתדירות מאוד גבוהה. השיש, הכיור והחרסינות הם מקום המועד לפורענות ונוטים להתכסות בשומנים ובעובש.

 

הגר געש אדרי מנהלת מותג "סיליט בנג" ברקיט בנקיזר, מעניקה טיפים נקיון יעיל של הכיור והחרסינות:

 

  • תמיד טוב שיהיה במטבח חומר לניקוי רב תכליתי, כיוון שהוא מתאים לרוב השימושים במטבח הביתי וזה כולל ארונות עץ או פורמייקה ומוצרי חשמל. עם הנוזל הרב תכליתי אפשר לנקות גם את השיש, הכיור והארונות.

 

  • מומלץ להחזיק במטבח מסיר שומנים אשר ישמש להסרת כתמים עקשים מהכיריים, מהסירים, מהתבניות והחרסינות.

 

  • אריחי החרסינה במטבח המעטרים את צדדיו של התנור לבישול ולאפייה במטבח, נוטים להתכסות בשכבות שומן. יש לרסס את החרסינות במסיר שומנים ולאחר מכן לשטוף במים חמים.

 

  • ניקוי הכיור: תחילה יש לשטוף אותו היטב במים ולשפוך סודה לשתייה למניעת ריחות רעים. כתמים קשים בתחתית הכיור אפשר להוריד באמצעות חומר ייעודי לניקוי כתמים קשים, שומנים ועובש, בתוספת אקונומיקה.

 

  • על משטחים גדולים דוגמת חזיתות של ארונות מומלץ לעבור עם סמרטוט יבש בתום הניקוי, בכיוון אחד ולא בתנועות סיבוביות, להשארת מראה מבריק בלי סימני מים ו/או ניגוב.
 
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by