בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
עולם הבית 
טיפ יומי: כך תסירו כתמים מסירים ומחבתות 
 
  צילום: Getty Images / אימאג'בנק    
עולם הבית |
 

מה עושים לאחר שמבשלים ארוחה טעימה ומגלים כיור עם סירים ומחבתות מלאים בכתמים של שומן המסרבים לרדת? טיפ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

מי שחובב בישול וגם מי שלא, מכיר את התחושה של שפשוף וניקוי השומן, הכתמים השחורים ואוכל שרוף מהסירים או המחבתות. לפעמים זה יכול להרוס את כל ההנאה בבישול ובאכילה.

 

על מנת להקל על הנקיון מציעה חיה מקיבוץ בית זרע כמה טיפים:

 

  • לנקות מיד את הסיר או המחבת עם מגבון לח לניקוי ולאחר מכן לשטוף במים וסבון.

 

  • את השומן והכתמים על הכלים אפשר לנקות פיירי. פיירי מסיר את הלכלוך מייד ללא צורך בכמה קרצופים. הטכנולוגיה של פיירי, נוזל הכלים המוביל בישראל, מאפשרת גם לנקות כמות גדולה מאד של כלים באמצעות כמות קטנה מאד של נוזל לניקוי וככה אתם חוסכים גם זמן וגם כסף.

 

 
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by