בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
עולם הבית 
לגור בדירת גן: בית מעוצב בקרית אונו 
 
 סלון    צילום: לינור קמפאנו    
עולם הבית |
 

הצצה לדירת גן בקרית אונו בת ארבעה חדרי שינה שתוכננה מחדש תוך הוספת עוד יחידת דיור נפרדת ושקטה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

קרית אונו הפכה בשנים האחרונות למקום יוקרתי ואטרקטיבי למשפחות צעירות. אלו רוצות לחיות במרכז, אך לא באזור תל אביב, אלא במקום שקרוב לה ויש בו תושבים איכותיים ומסגרות חינוכיות טובות לילדים.  

 

מעצבי הפנים של פרטים- סטודיו לעיצוב ואדריכלות, התבקשו לעצב דירת גן מקסימה ושקטה, בת 4 חדרי שינה ו-2 חדרי רחצה. היא תוכננה מחדש תוך הוספת יחידת דיור. 

 

סלון מגורים

בעלי הדירה רצו לאפשר לבן הבכור, שמנגן על מספר כלי נגינה, את האפשרות ליהנות מיחידה פרטית המנותקת משאר חללי המגורים. חלל המגורים הכולל מטבח, סלון ופינת אוכל, נתון בשטח מלבני צר וארוך. יחידה זו חולקה לשלוש, תוך הגדרת כל אזור באמצעות רהיטים, צבעים וחומרים שונים.

 

 
 צילום: לינור קמפאנו 
 
 

פינת אוכל

לפינת האוכל  הממוקמת בין המטבח לסלון, נבחר שולחן עגול במטרה לשבור את הצורות המרובעות ובתקרה שמעליו נתלה אהיל עגול.

 

 
 צילום: לינור קמפאנו 
 

מטבח

בני הבית ביקשו פתרונות אחסון מרובים שיאפשרו לעזור בשמירת הסדר בחלל. לצורך כך, נבנה במטבח אי המשמש כאחסון ומשטח עבודה מצד אחד ודלפק ישיבה ואכילה מהצד השני. המטבח רוצף באריחי גרניט פורצלן בגווני חום- שחור המייצרים קונטרסט למטבח הבהיר. במסדרון המוביל לחדרי השינה נבנו ארונות בתוך נישה. אחד נמצא בחלל הציבורי והשני מאחורי דלת הזכוכית באגף הפרטי. חלון חדר הרחצה של הילדים, הוסב לפיר כביסה לתוך ארון נוסף הנמצא במרפסת השרות.

 

 
מטבח
 מטבח   צילום: לינור קמפיאנו 
 

חדר הורים

ביחידת ההורים שנפרשת על גודל של כ- 15 מ"ר, ביקשו בני הזוג לייצר תחושה של חדר בבית מלון ולהכניס מעבר לפונקציות הרגילות גם פינת עבודה וספסל המשקיף לגינה. בשל השטח המצומצם מוקמה לצד המיטה פינת העבודה, ששולבה כרהיט נגרות מאלון טבעי יחד עם ספסל הבנוי מתחת לחלון.

 

מהצד השני של המיטה נבנה ארון קיר עם דלתות הזזה מזכוכית. כראש מיטה עוצב רהיט נגרות נוסף מאלון, שבצדדיו מדפים נסתרים, במקום שידות הלילה המסורתיות לצד המיטה. הקיר בגב המיטה צופה בטפט כהה בדוגמא אוריינטלית, ומעניק תחושת עומק לחלל.

 

 
 צילום: לינור קמפיאנו 
 

חדר רחצה הורים

כדי להימנע מבניית קירות שיקטינו את חדר הרחצה, מוקם הכיור כשהוא פתוח ופונה כלפי החדר. הכיור, תחום בין 2 דלתות הזזה מזכוכית, הפונות אחת למקלחון והשנייה לשירותים ומובדל מהם באמצעות אריחים בצבע כהה.

 
 צילום: לינור קמפיאנו 
 

חדר רחצה לילדים

בחדר הרחצה של הילדים, נעשה שילוב בין מסות של צבע לבן מחד ומשחק בגווני הכחול מאידך. באופן זה מתקבל מראה קליל ומרגיע שלא מעיק על החלל, למרות השימוש בצבעים העזים. במראה הגדולה מעל ארון הכיור הכפול, משתקפים הפסיפס והאריחים הכחולים שמחפים את אזור הג'קוזי המפנק.

 

 
 צילום: לינור קמפיאנו 
 
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by