בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
עולם הבית 
טיפ יומי: כך תשמרו על שיש נקי בזמן הבישול 
 
  צילום: Getty Images / אימאג'בנק    
עולם הבית |
 

אין צורך להלחץ משיש מלוכלך לאחר שחתכתם ירקות, קמחתם שניצלים או ניקיתם בשר. שקית ניילון ונייר עיתון ישן יקדימו תרופה למכה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

מי שאוהב לבשל ונמצא במטבח שעות רבות יודע שאחרי שהירקות נחתכו, הבשר הומלח וכל המרכיבים הוכנסו לסיר, השיש נותר מלוכלך.

 

על מנת למנוע את כל הלכלוך של שיירי המזון על השיש ובתוך הכיור, במיוחד לאחר שחותכים ירקות או בשר, מציעה אושרית מצורן טיפ:

 

  • לשים מתחת לקרש החיתוך שקית ניילון (אלה מהסופר) ומעל שכבת עיתון ישן (כדי שהקרש לא יחליק ושהכיתוב של העיתון לא יעבור לשיש).

 

  • לדאוג שזה יהיה גדול יותר מהקרש (כדי שתוכלו לגרוף את הקליפות).

 

  • לחתוך את הירקות ואת כל הקליפות והלכלוכים לגרוף לעיתון.

 

  • לקפל את העיתון לתוך השקית ולזרוק.
 
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by