בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
כתבה שיווקית 
מדריך: כך תבחרו ותנקו תבניות לבישול 
 
 תבניות עגולה לתנור    צילום: יחצ קאסה איטליאנה    
כתבה שיווקית |
 

מגוון עצום של תבניות בישול ואפייה בגדלים וצורות שונות, מאפשרים לכל חובב בישול למצוא את מבוקשו בתקציב ובאיכות המתאימה לו. כך תבחרו ותנקו את התבנית בה אתם משתמשים

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

המטבח הפרטי הפך בשנים האחרונות, בעיקר אצל אוהבי הבישול, לחלל מעוצב המאבזר בתוכו מגוון של מערכות סירים, תבניות אפייה ואביזרים משלימים, שלא מביישים את המטבח המקצועי.

 

תבניות לבישול ואפייה קיימות במגוון עצום של סדרות בגדלים וצורות שונות המאפשרים לכל אחד למצוא את מבוקשו, בצורה, באיכות ובתקציב המתאים. החברות השונות מתחדשות כל הזמן עם רעיונות מקוריים ופיתוחים טכנולוגיים, על מנת שיקלו על האפייה והבישול ובעיקר על הנקיון שלאחר מכן.

 

להלן סקירה קצרה, של אילן אסולין, מנכ"ל קאסה איטליאנה ובחסות "פיירי" נוזל הכלים המוביל בישראל, שתעזור לכם לבחור את התבנית המתאימה ולטפל בה נכון:

 

סוגי תבניות לבישול ואפייה

סט תבניות רוזנה
 סט תבניות רוזנה 
 צילום: יחצ קאסה איטליאנה 
 

תבניות קפיץ: תבניות מפלדה מחושלת בקוטר 26 ס"מ. הבסיס בסיס חלק או קוגלהוף, במגוון צבעים מרהיבים לבחירה. התבניות מגיעות עם בסיס מגרעת חיצוני לאיסוף נוזלים, סוגר נירוסטה איכותי חזק במיוחד וללא כימיקלים רעילים.

 

תבנית להכנת ירקות אפויים, בשר ודגים: תחתית עם הגבהה מבטיחה צליה בדיוק, כפי שצריך והתבשיל נראה מצוין. התבנית מצופה בציפוי בלתי דביק רב שכבתי לא נשרט ולא מתקלף. הציפוי ללא כימיקלים רעילים ועמיד בטמפרטורות גבוהות ככל שנדרש.

 

תבניות סיליקון לאפייה: תבניות הסיליקון חוסכות מקום בארון, אין צורך לשמן אותן (למעט בשימוש הראשון), הן גמישות ומאפשרות שחרור מהיר של המאפה ומניעת הדבקות לתבנית.

 

תבניות עגולות: בעלות תחתית נפרדת, מסגרת עם קפיץ, עשויות פח בציפוי טפלון או חומר לא דביק. הן נוחות לאפייה ומתאימות לעוגות טורט, עוגות בחושות, בסיסים לעוגות ועוד.

 

תבניות מלבניות: מגיעות בגדלים ואורכים שונים, משמשות לאפיית עוגות בחושות (אינגליש קייק) או שמרים וללחמים. בסדרה זו נמצאות גם תבניות האינגליש קייק. 

 
 

כך תשמרו על התבניות

פיירי חודר את ציפוי השומנים
 פיירי חודר את ציפוי השומנים 
 צילום: יחצ 
 

איכות התבנית: חשוב לרכוש תבנית מיצרן מוכר ובעל שם, שלרוב יתן שרות ואחריות למוצר וישתמש בחומרים האיכותיים ביותר.

 

ציפוי: ישנן בשוק תבניות רבות המצופות בחומרים זולים, שנשרטים ומתקלפים במהירות. כדאי לוודא שהציפוי הינו בלתי דביק וללא כימיקלים רעילים (PFOA FREE) ומיוצר על ידי יצרן ציפויים אירופאי (לרוב מסומן על האריזה).

 

סוגר: הסוגר בתבניות קפיץ חייב להיות חזק ועמיד, על מנת להבטיח אורך חיים לתבנית. וודאו כי סוגר עשוי מפלדת אל חלד איכותית (יסומן על הסוגר - INOX).

 

יתרון לתבנית קפיץ: בסיס עם מגרעת חיצונית לאיסוף הנוזלים ושמירה על תנור נקי.

 

טמפרטורות: כאשר רוכשים תבנית לבישול או אפייה יש לשים לב, שהיא עמידה לטמפרטורות גבוהות כפי שנדרש.

 

ניקיון: ניתן לנקות תבניות באמצעות סבון כלים וספוגית עדינה לרחיצת כלים מבלי לפגום באיכות הציפוי. בימים אלו משיקה פיירי את נוזל הכלים "פיירי פלטינום" החדש והמהפכני עם אפקט ההשריה, המשיג תוך עשר דקות, את אותן תוצאות כמו בהשריה של לילה שלם. הנוסחה חדשה חודרת את ציפוי השומנים המוצק ומפרקת אותו במהירות לחלקיקים, על מנת שהניקוי יהפוך לקל יותר.

 

בין אם הכנתם עוף בתנור, צליתם דג או אפיתם עוגת שוקולד הורסת, אתם יכולים להיות רגועים. הכוח של  "פיירי פלטינום" יפרק את השומן העיקש ביותר וישאיר אתכם עם כלים מבריקים ונוצצים באופן מושלם ובמהירות הבזק.

 

 
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by