בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
עולם הבית 
הצצה: פנטהאוס יוקרתי במודיעין  
 
 מבט לעבר הסלון עם חיפויי קיר הסילקט    צילום: סיון מור    
עולם הבית |
 

פנטהאוס בעל חללים קטנים, חשוך וצבוע בגוונים כהים הפך למקום מואר ומודרני לזוג צעיר פלוס שני ילדים עם קצת עזרה של מעצב הפנים

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

מעצב הפנים עמית קדר בעל סטודיו kandesign- עיצוב ואדריכלות פנים, קיבל פנייה מזוג לקוחות בני שלושים פלוס, עם שני ילדים לייעץ להם לפני רכישה של דירת פנטהאוז במודיעין. הדירה הייתה מחולקת לחללים קטנים, כולל חדר רחצה וחדר ארונות בתוך חדר הורים (כמקובל), ריהוט בגווני עץ כהה וחיפויי קרמיקות בסטנדרט קבלן.

 

לאחר סיור בדירה והבנת הפוטנציאל העיצובי שלה, החליטו בני הזוג לרכוש אותה ולהתחיל בתהליך שיפוץ יסודי ומקיף עוד לפני המעבר. הלקוחות הציבו בפניי עמית מספר דרישות לגבי תכנון המטבח, חדרי הרחצה וההתנהלות המשפחתית שלהם, כאשר בקצה הדרך ישנה מחשבה לגבי מקסום הפוטנציאל של הדירה לטובת מכירה עתידית.

 

 

מטבח פתוח לסלון

המטבח תוכנן בצבעים בהירים ומודרניים, כשרק משטח אבן קיסר בצבעי אפור כהה חוזר על גוון רצפת הבית ובכך יוצר תחושת שלמות נעימה. מכיוון שפינת אוכל סטנדרטית רוב הזמן לא הייתה בשימוש אצל בני המשפחה, הוחלט לוותר עלייה ולתכנן דלפק אי לאכילה.

 

עמית רצה להגדיל את שטח המטבח ולהשאיר יותר מקום לסלון, לכן תוכנן דלפק אי כצלע נוספת למטבח. בכך למעשה הוגדלו שטחי האחסון במטבח וגדל משטח העבודה. יחד עם זאת משמש נקודת אכילה מרכזית בבית.

 
מטבח לבן ומואר
 מטבח לבן ומואר    צילום: סיון מור 
 
 

סלון עם חיפוי לבני סיליקט

הרצפה שנבחרה לבית היא, בגוון אפור כהה המעניק מראה דרמטי ומודרני לבית ובנוסף "מעלים" במקצת את הלכלוך כשיש. על בסיס זה נבחרה ספה לבנה ומודרנית בצורת האות ר, עם נגיעה של ירוק פיסטוק עדין בכריות.

את המראה המודרני הקר משלים קיר לבני סיליקט לבנות הנותן דרמטיות לאזור, שעליו שתי נורות עם תאורת UP LIGHT, המדגישות את הקיר. הפלזמה תלויה על קיר זה בצידי הסלון ולא במרכזו כמקובל, כי בבית זה הטלוויזיה לא מהווה מוקד עיקרי.

 

 
פלזמה תלויה על הקיר
 פלזמה תלויה על הקיר   צילום: סיון מור 
 

חדר שינה הורים

לפני השיפוץ חדר ההורים היה קטן וחשוך ובתוכו היו עוד חדר רחצה קטן וחדר ארונות קטן. שני חדרים אלו נהרסו בתהליך השיפוץ והגדילו את חדר השינה משמעותית. הצבעים הבהירים והמראה בארון הבגדים מוסיפים עוד לתחושת הגדלת החלל. ארון הבגדים הנמתח לאורך כל הקיר הצידי מכיל בתוכו פי שלוש מחדר הארונות המקורי ואף תוכנן בעומק 70 לצורך אחסון, בשתי שורות בחלק מהמדפים.

 

חדר הרחצה תוכנן במקום חדר השירות והכביסה שהיו, אשר הוצאו למרפסת הגדולה. דלת הכניסה לחדר ההורים נדחפה החוצה לכיוון המסדרון. בכך נוצרה למעשה סוויטת הורים עם חדר רחצה צמוד, ארון קיר גדול וחדר מואר ומרווח.

 

 
צבעים בהירים
 צבעים בהירים   צילום: סיון מור 
 
חדר הרחצה בסוויטת ההורים
 חדר הרחצה בסוויטת ההורים   צילום: סיון מור 
 

חדר שינה של הילדה

חדר השינה של הילדה תוכנן על בסיס צבעוניות ורודה עם אלמנטים של פיות בעבודת צוות בין הילדה, האמא ועמית. החדר חופה בפרקט חום המשרה חמימות והמהווה אזכור לצבעוניות הריצוף בבית, כדי ליצור חיבור בין כל החדרים.

חלקו התחתון של הקיר נצבע בורוד (בקו העין של הילדה) כאשר בקצהו טפט-בורדר צבעוני עם קצוות גליים ועליו ציורים של פיות וקיר בצבע שמנת עדינה. הבורדר מאפשר להסתיר בעיות של מעבר לא מדויק בין צבעים ונותן אלמנט קישוטי העוטף את החדר. 

 

 
חדר ילדות
 חדר ילדות   צילום: סיון מור 
 

 

 
עולם ורוד
 עולם ורוד   צילום: סיון מור 
 

חדר השינה של הבן

חדר השינה עוצב באלמנטים מקבוצת הפועל תל אביב אותה אוהד הילד. החדר מעוטר בנגיעות אדומות, כדוגמת השטיח העגול, כסא הישיבה והמצעים. חדר זה נצבע כולו בגוון שמנת בהירה ועליו הודבק בורדר עם חולצות כדורגל בצבעים שונים ומדבקות של כדור רגל אדום בגדלים שונים, כאילו מקפץ ממנו ואליו. גם כאן חופתה הרצפה בפרקט בצבעים כהים לחימום האווירה.

 

 

 
צבעי אדום של הפועל תל אביב
 צבעי אדום של הפועל תל אביב   צילום: סיון מור 
 
ועוד מבט על המיטה
 ועוד מבט על המיטה   צילום: סיון מור 
 

 

 
מרפסת שמש עם נוף מדהים
 מרפסת שמש עם נוף מדהים   צילום: סיון מור 
 
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by